Jumping Horses
Springpaarden

SmartDocuments, huisstijlbeheer en contractmanagement

 

SmartDocuments is de softwareoplossing op het gebied van documentcreatie en richt zich op het optimaliseren van bedrijfscorrespondentie en beheer van huisstijl. De oplossing bestaat uit een uitgebreide mix van producten met modulen, plugins en koppelingen. Zo is SmartDocuments in te zetten als een complete oplossing voor documentcreatie, -productie en publishing.

SmartDocuments Nederland heeft ruim 500 klanten en ruim 500.000 gebruikers en wordt ingezet bij documentintensieve organisaties zoals middelgrote tot grote bedrijven, banken, verzekeraars, woningcorporaties, en de overheid (gemeentes, provincies en ministeries). 
SmartDocuments is actief in Nederland, Scandinavië en het Duitstalig gebied (Duitsland, Oostenrijk & Zwitserland). 


Geschiedenis van SmartDocuments

In 1994 is High Concept opgericht. Met de SmartDocuments software groeide High Concept in Nederland in korte tijd uit tot marktleider in de markt van outputmanagement. In maart 2011 is de bedrijfsnaam gewijzigd in SmartDocuments Nederland.

Sponsoring 

SmartDocuments stimuleert talent, zo ook sporttalent. Sinds juni 2011 verbindt SmartDocuments haar naam aan de paardensport en biedt hiervoor een platform voor jong talent binnen de paardensport.

Werken bij SmartDocuments?

SmartDocuments is altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Heeft u een ICT achtergrond, minimaal op HBO niveau, en interesse in een functie als software engineer (JAVA), consultant of projectleider, stuur u CV dan geheel vrijblijvend naar hr@smartdocuments.nl 


SmartDocuments Nederland
Keulenstraat 7B
7418 ET  Deventer